Interparking

Voor een beter gebruik van de site raden we u aan om over te schakelen naar een nieuwere versie van uw browser.

FirefoxFirefox ChromeChrome edgeEDGE

Vind de ideale parking in Parijs.

Iedere dag vinden in Île-de-France 14,8 miljoen verplaatsingen per auto plaats. Hoewel het gebruik van de auto, en van gemotoriseerde tweewielers, minder wordt, en hoewel deze dalende lijn in Parijs nog sterker is dan in de rest van de hoofdstedelijke regio is er een dagelijkse vloedgolf van verplaatsen en parkeren van voertuigen. Het vinden van een parkeerplaats is een dagelijkse sport voor miljoenen inwoners van Île de France. 

Dus wat is voor al deze gebruikers de ideale parking in Parijs? De hoofdstad telt 730.000 parkeerplaatsen, waarvan 120.000 in de straten en 611.000 op privéterreinen of openbare parkings. Interparking biedt meer dan 9000 parkeerplaatsen aan in zijn 23 Parijse parkings.

De ideale parking: een zeer persoonlijke afweging

De term ‘ideale parking’ verwijst naar de definitie die iedereen heeft van een parking. Ligging, toegankelijkheid, prijs, netheid, veiligheid, beschikbaarheid, integratie van de parking in een verplaatsingsschema waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende transportmiddelen, milieuvriendelijkheid, diensten, uitrusting… al deze criteria en andere persoonlijke redenen tellen mee in de zeer persoonlijke afweging voor de ideale parking. 

Als een van deze criteria ontbreekt, kan de ‘ideale parking’ uit uw zoekresultaat verdwijnen. Zo kan de ideaal gelegen parking die echter niet over oplaadplalen beschikt, niet geschikt zijn voor de eigenaar van een elektrisch voertuig. De ideale parking gelegen op een uur lopen van uw plaats van bestemming voldoet niet aan uw criteria, maar deze ligt wel ‘in Parijs’. Het mobiliteitsprincipe gaat ervan uit dat er niet ‘een’ ideale parking is, maar ‘een type’ ideale parking.

Een ideaal aanbod van parkings in Parijs

Dat is wat Interparking wil bieden. In plaats van een ideale parking in Parijs, biedt Interparking een keur aan ideale parkings in Parijs aan. Dat is in ieder geval ons doel. Ons netwerk van parkings omvat alle iconische plaatsen van de hoofdstad: of u nu gaat wandelen over de Champs Elysées, een beurs bezoekt in Porte de Versailles, naar een concert gaat in l’Accor Arena de Bercy of een afspraak heeft in Tour Montparnasse, u vindt een Interparking locatie vlakbij. Een parking die voldoet aan de meest gevraagde criteria, dus met een goede ligging, toegankelijk, betaalbaar, goed onderhouden, voldoende uitgerust en waar service wordt geboden aan de klanten, maar waar ook aan het milieu wordt gedacht.  

Zo zijn we bij Interparking: we willen graag dat u zonder tijd en geld te verliezen terwijl u rondrijdt op zoek naar een parkeerplaats, een goede plaats vindt in een goed onderhouden parking die alle faciliteiten biedt die het parkeren vergemakkelijken en waar u zich een beetje voelt alsof u in uw eigen garage bent. Misschien is dat de definitie van ‘ideale parking’.