Interparking

Voor een beter gebruik van de site raden we u aan om over te schakelen naar een nieuwere versie van uw browser.

FirefoxFirefox ChromeChrome edgeEDGE

Goedkoop parkeren in Parijs

Met een prijs die in sommige delen van de hoofdstad tot 6 € per uur stijgt, worden de kosten van het parkeren in de straten van Parijs een puzzel en een puzzel voor zowel Parijzenaars als bezoekers. Een dag parkeren kan snel een grote rekening worden of zelfs een onhoudbare situatie als u uw voertuig elke dag moet parkeren.

Als je vergeet te betalen voor het parkeren, is het beter om niet met vuur te spelen. Wat vroeger een echte sport in de hoofdstad was, wordt niet langer echt aanbevolen: Met de delegatie van controles aan particuliere bedrijven gaat er niets meer over en het Post-stationing Package (wat je moet betalen als je de betaalde parkeertijd hebt overschreden) gaat naar 75 €. Afschrikmiddel.

De mythe van gratis parkeren in Parijs

Er zijn veel manieren om te voorkomen dat u betaalt voor het parkeren in Parijs. Nachten, zondagen, feestdagen… het is gratis. Het volstaat te zeggen dat je nog steeds 6 dagen per week een oplossing moet vinden als je geen eigen parkeerplaats hebt. Zelfs in de bossen van Boulogne en Vincennes wordt nu betaald parkeren. Kortom: Hier is het niet langer gratis!

Er zijn goedkope parkeeroplossingen in Parijs

Gelukkig zijn er oplossingen om minder te betalen voor het parkeren in Parijs. In de eerste plaats heeft de stad alles in het werk gesteld om eigenaars van auto’s en motorfietsen aan te moedigen om in openbare parkeergarages te parkeren, aangepaste managers, en vooral door aantrekkelijke tarieven aan te bieden. En Interparking is een van degenen die het spel echt spelen met zijn «gekke prijzen».

Als u bijvoorbeeld naar de Champs-Elysées gaat, door uw auto te parkeren op het parkeerterrein Interparking Wagram, kunt u vanaf 1 € per uur parkeren in een van de populairste gebieden van de hoofdstad. Terwijl de parkeergarages van de Champs- Elysees zelden minder dan €3 per uur weergeven.

Een medische afspraak bij Pitié-Salpêtrière? Hetzelfde: Het is mogelijk vanaf 1 € per uur op de parkeerplaats Interparking Pitié-Salpêtrière. Veel goedkoper dan in de straat (6 € per uur in het 5e district, en nog eens 4 € per uur in de 13e).

U gaat naar een show in het Parc des Expositions de la Porte de Versailles (en u kent het ‘bamboe beroerte’ effect van het parkeren bij het Parc des Expositions, waar de 10-uurs dag 51.70 € ?) in rekening wordt gebracht. Op het nabijgelegen parkeerterrein Interparking Cambronne kunt u de hele dag parkeren voor slechts €16.

Goedkoper met het pakket

Voor automobilisten die van te voren weten dat zij hun voertuig enkele dagen zullen parkeren, biedt Interparking pakketten aan. Dus als je deelneemt aan een show in het Palais des Congrès de la Porte Maillot, heb je er alle belang bij om een pakket te nemen op de parkeerplaats van Interparking Gouvion Maillot, waar de eerste prijs aan je wordt aangeboden voor slechts € 130 per week.

Regelmatig parkeren? Schakel over naar abonnement

Als uw voertuig regelmatig of lange tijd op dezelfde plaats wordt geparkeerd, hebt u er alle belang bij om over te stappen op een abonnement. Op de parkeerplaats Interparking Montparnasse, uitgestrekt en ideaal gelegen, het «auto» abonnement 7 dagen per week, 24 uur per dag, kost slechts 193 € per maand, en zelfs slechts 100 € per maand voor bewoners. Op de Interparking Clichy – Montmartre parkeerplaats, aan de voet van de beroemdste heuvel van Parijs, is het €169/maand, iets meer dan twee dagen Post-stationing Package!

In Parijs is parkeren niet langer gratis, maar met Interparking blijft het betaalbaar.

* alle beurskoersen zijn verhoogd tot 12/12/2022